Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
02 217 29 28

Energie Groepsaankoop NSZ

Samen sterk voor goedkopere energie!

Al 1924 deelnemers!
De inschrijvingen zijn gesloten.

Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen organiseert exclusief voor haar leden een groepsaankoop elektriciteit en aardgas en dit voor het 6de jaar op rij. Die moet leiden tot een fikse kostenbesparing. Voor de praktische organisatie en begeleiding van de groepsaankoop, duidden zij het Aalsterse studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions aan.

Die slimme groepsaankoop moet leiden tot een forse besparing inzake energiekosten: Doordat leveranciers een groot pakket potentiële klanten op een dienblaadje aangeboden krijgen, kunnen zij een zéér scherpe prijs aanbieden.

Op deze website leest u alles over de groepsaankoop en hoe u zich kan inschrijven.

Elk NSZ-lid kan zich inschrijven vanaf 03/09/2018 tot uiterlijk 07/04/2019.

Inschrijven is gratis. De in het kader van deze groepsaankoop afgesloten contracten zullen lopen tot 30/06/2021. De inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis. U beslist na ontvangst van de analyse zelf of u wenst in te tekenen.

Groepsaankoop verschoven naar voorjaar 2019

De elektriciteits- en gasprijzen staan dit najaar historisch hoog omwille van de grote ongerustheid op de energiemarkt (zie grafiek). Zes van de zeven kerncentrales liggen immers net voor de winter uit door technische problemen en onderhoud. Door de hoge elektriciteits- en gasprijzen wordt het afsluiten van de groepsaankoop verschoven naar het voorjaar 2019. U kan zich inschrijven tot 07/04/2019. Het nieuwe contract zal dan in gaan vanaf 01/07/19.

Wat betekent dit concreet voor je huidige situatie?

Je contract loopt nog niet ten einde voor 01/07/19:
Doe je contract verder uit en doe vrijblijvend mee aan de groepsaankoop waarna je kan beslissen of je al dan niet overstapt.
Je contract loopt ten einde voor 01/07/19:
je zal een nieuw voorstel krijgen van je huidige energieleverancier. Wees er je van bewust dat de prijzen wellicht (tijdelijk) hoger zullen zijn. Je kan je inschrijven voor de groepsaankoop om vanaf de zomer te genieten van een voordeliger tarief. Tip: Wij raden u aan om een contractverlenging gedurende 1 jaar aan een variabele prijs aan te vragen.

Indien u ook vorig jaar deelnam aan de groepsaankoop loopt uw huidige contract nog tot en met 31/12/2019. U kan deelnemen aan de huidige groepsaankoop voor de periode januari 2020 tot juni 2021.