Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
02 217 29 28

Energie Groepsaankoop NSZ

Samen sterk voor goedkopere energie!

Beste NSZ lid
Ook in 2021 zal er opnieuw een energie groepsaankoop georganiseerd worden. Het doel van de groepsaankoop blijft uiteraard het creëren van een mooie besparing. De werkwijze daarentegen zal vanaf heden anders verlopen.

NSZ leden kunnen vanaf nu op gelijk welk moment hun meest recente eindafrekening voor elektriciteit en gas bezorgen aan onze partner Zero Emission Solutions, het studiebureau dat voor ons reeds verschillende jaren de groepsaankoop in goede banen leidt. U kan uw eindafrekening bezorgen via mail groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com, fax 053/41.66.00 of versturen via de post ( Moorselbaan 383, 9300 Aalst).

Zero Emission Solutions zal op maandelijkse basis prijzen opvragen bij de leveranciers en kan zo voor elk NSZ-lid nagaan of er meteen een goedkoper aanbod mogelijk is binnen dezelfde maand. Indien dit zo is bezorgt onze partner ZES de klant onmiddellijk een kort rapport waarin de besparing wordt aangetoond mét een modelcontract aangeleverd door de leverancier met het dan goedkoopste tarief. De klant tekent het contract en bezorgt het terug aan onze partner die het terugstuurt naar de betreffende leverancier. Indien de energieprijzen op dat moment te hoog zijn, wacht ZES op een daling en laten zij dat weten aan de leden met de vraag of zij dit verder mogen opvolgen.

De grote voordelen van deze nieuwe werkwijze is dat er geen administratieve rompslomp meer gekoppeld is aan de groepsaankoop. Met andere woorden, u hoeft zich niet meer in te schrijven via een website en dergelijke . Daarnaast zijn wij niet meer afhankelijk van de energiemarktprijzen in een bepaalde periode maar kan ZES op zoek gaan naar de beste prijs gedurende het hele jaar door. Kortom de ondernemer haalt steeds voordeel uit deze aanpak hetzij onmiddellijk, hetzij na enkele weken of maanden.

Indien u graag wenst deel te nemen aan de energie groepsaankoop volstaat het om uw eindafrekening te bezorgen aan ZES via mail groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com, fax 053/41.66.00 of post ( Moorselbaan 383, 9300 Aalst).

Met vriendelijke groeten